infobrief

Beste ouders/ verzorgers,

de eerste twee dagen als directeur van Lavoor Heulberg en - Hoveniersberg zitten erop. Gisteren heb ik op de Heulberg al veel ouders, opa's en oma's mogen ontmoeten en vandaag wederom op de Hoveniersberg. Natuurlijk ben ik de afgelopen twee dagen ook weer even in alle klassen langs geweest en door het team ben ik verwelkomd met een prachtige bos bloemen.

Dank alvast voor de aardige woorden, de succeswensen, een fijne ontvangst!

Vriendelijke groet,

 

Janneke van 't Wout-Van Oosterhout

Directeur Basisschool Lavoor

 

Belangrijke data:

Donderdag 5 april: theoretisch verkeersexamen groep 7

Donderdag 5 april: vergadering medezeggenschapsraad

Vrijdag 13 april: stakingsdag: school is gesloten

Dinsdag 17 april t/m donderdag 19 april: Cito- Eindtoets groep 8

Woensdag 18 april: deelname schoolatletiek

Vrijdag 20 april: Koningsspelen

Zaterdag 21 april: start meivakantie t/m zondag 6 mei

 

Grote rekendag

28 maart was de Grote Rekendag. Wat ontzettend leuk dat er zoveel ouders bij de opening aanwezig waren en na schooltijd de resultaten kwamen bekijken. De kinderen hebben genoten van alle extra bijzondere rekenactiviteiten. De foto's van deze dag verschijnen binnenkort op de website.

 

Openingsdag Koningsspelen

Op maandag 9 en 16 april geeft juf Linde Hanny van dansschool VIVE LA DANSE weer een workshop van 15.00-15.30uur. Uw zoon/dochter kan hier aan deelnemen. Bij deelname uw kind gelieve beide maandagen aanwezig te laten zijn. In een vorige MIJNSCHOOLINFO werd aan u gevraagd om even een bericht door te geven of u toestemming geeft, dat hij/zij langer op school mag blijven, via het antwoordstrookje van MIJNSCHOOLINFO. Helaas blijkt dit toch niet goed te zijn gegaan. Daarom vragen wij u alsnog een bevestiging te sturen, maar dan gelijk via: a.kokke@kporoosendaal.nl

KPO 20 jaar: Kidsrun en Kidsfeest

KPO viert in de maand juni haar 20-jarig bestaan met leuke festiviteiten. Zo worden alle leerlingen van KPO-scholen getrakteerd op een 'Kidsfeest' met een leuke voorstelling voor de hele school en iets lekkers. Het Kidsfeest zal plaatsvinden op vrijdag 15 mei in de ochtend. De voorstelling wordt verzorgd door 'Zento' en vindt plaats vanuit een caravan midden op het schoolplein, dat wordt genieten.

Daarnaast vindt er 24 juni een Kidsrun plaats. De inschrijving daarvoor start op maandag 14 april: er komen inschrijflijsten te hangen bij iedere klas. Hierover krijgt u binnenkort meer informatie middels een flyer.