Infobrief 28 maart

Belangrijke data:

30 maart  Sponsorbootcampactie - groepen 5 t/m 8 continurooster tot 14.15 uur

4 april      Schoolvoetbal

5 april      Theoretisch verkeersexamen groep 7

11 april    Schoolatletiek

17,18,19 april  Eindtoets Cito groep 8

23 april    Koningsspelen; gr 1 t/m 3 op school, groep 4 t/m 8 op het sportpark. nadere informatie volgt.

 

Start Janneke van 't Wout - nieuwe directeur: A.s. dinsdag 3 april zal Janneke van 't Wout als nieuwe directeur van Lavoor Heulberg en HBG starten. Middels de bijgevoegde brief stelt zij zich al nader aan u voor.

Uiteraard wensen wij haar veel succes en werkplezier op Lavoor.

 

Stakingsdag vrijdag 13 april: Zoals eerder is aangekondigd is op vrijdag 13 april de stakingsdag voor Brabant en Limburg afgekondigd. Inzet van de staking is dat het onderwijsveld vindt dat er echt iets gedaan moet worden aan het lerarentekort.  Mocht dat niet het geval zijn, dan zal dit direct gevolgen hebben voor de bezetting van de groepen, de groepsgrootte en daarmee samenhangend de kwaliteit van het onderwijs voor de kinderen.

A.s. vrijdagmiddag hoort u hoe we hier mee omgaan, of de school op deze dag dicht is of niet. Mocht de school dicht zijn, begrijpen we dat het wellicht vervelend voor u is om opvang voor uw kind(eren) te regelen. Mogelijk dat u alvast samen met andere ouders de opvang kunt regelen voor elkaar, indien er deze dag geen les wordt gegeven.

 

Sponsorbootcamp:

Op vrijdag 30 maart  a.s.  is er rond school de sponsor bootcamp van groep 1 t/m 6. Bij slecht weer wordt er een alternatief programma in school gehouden. Helaas is het dan voor ouders niet mogelijk om te komen kijken. 

Geslaagde opening van het vernieuwde schoolplein: Onder een stralende zon is op 14 maart ons vernieuwde schoolplein officieel heropend. Wethoudster Saskia Schenk was hiervoor speciaal naar Lavoor gekomen. In het kader van de nationale boomplantdag mocht Lavoor tevens een 4-tal bomen planten die geschonken waren door de gemeente Roosendaal. Met het doorknippen van een symbolisch lint door de oudste leerling van de school en de jongste leerling van de school werd het schoolplein officieel heropend. Alle groepen kregen vervolgens nog een grote mand met hierin buitenspeelmateriaal, hetgeen ze kunnen gebruiken tijdens hun pauzes. Het aanschaffen van de grote speeltoestellen en het restylen van het schoolplein is mede mogelijk gemaakt door de Kobergroep en door de inkomsten van afgelopen sponsoracties van alle leerlingen. Bij deze willen we dan ook iedereen ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan dit mooie schoolplein. En voor nu …. lekker genieten van het buitenspelen! Voor foto's van deze happening kunt u op de website van school kijken.

 

Nieuws van externen:

SportService Noord-Brabant: In de bijlage informatie over de RABO Sjorsdag 2018.In samenwerking met Rabobank Zuidwest Brabant organiseert SSNB een volgende editie van de RABO Sjorsdag. Deze dag in de meivakantie staat in het teken van Sport en Spel. Diverse Roosendaalse verenigingen zullen hier leuke sporten en spelletjes doen met de deelnemers! Weet jij nog niet goed wat je allemaal wilt doen, dan is dit de kans om het te ontdekken!Inschrijven via: www.sjorssportief.nl of de directe link:https://www.sjorssportief.nl/activiteit/53146/rabo-sjorsdag-alert-anchor (Zie bijlage voor meer informatie)


Download bijlage