Infobrief 31 januari

Beste ouders/verzorgers,

Hieronder en bijgevoegd weer de informatie vanuit de school:

Belangrijke data:

1 feb     mr-vergadering

9 feb     caranavalsviering, groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.15 uur

12 t/m 16 feb     Carnavalsvakantie

21 feb     OV-veergadering

 

Reminder vanuit de werkgroep carnaval: A.s. Donderdag (1 feb) mag iedere leerling ‘s middags een leuk hoedje of iets carnavalesk meenemen voor het bekendmaken van ons eigen jeugddrietal op de zeulbaarrug. 

Cycle Sensation: zaterdag 3 feb is het weer tijd voor de Cycle Sensation. 17 kinderen van de groepen 7 en 8 stappen op de fiets om namens Lavoor het geld aan te bieden voor Kika. Misschien stappen er ook nog wat juffen en meneren op de fiets! Aanmoedigen mag altijd!!

 

Nieuw Kiva thema: Binnenkort beginnen we weer met een nieuw thema. In bijgevoegde bestanden voor onder- en bovenbouw leest u hier meer over.

 

 

Nieuws van Externen:

Van Humanitas:

“Je kunt van kinderen heel veel leren”

Voor de opvoeding van kinderen bestaat geen handleiding. Ieder kind is anders, net als de omstandigheden. Zeker in het begin kan het onwennig zijn omdat je alles voor de eerste keer meemaakt. Als ouder doe je wat je kunt, maar je vraagt je vast wel eens af of je goed op je kinderen reageert. Of je jouw kind niet teveel of juist te weinig ruimte geeft. Dan kan het helpen als er iemand met een frisse blik meekijkt en waar je je hart kunt luchten. Iemand die aandacht en tijd heeft voor jou en je gezin en ervaring heeft met opvoeden.

Jouw vraag staat bij ons voorop.Ons doel is om je verder te helpen door tijdelijke ondersteuning. En om te zorgen dat je weer prettig in je vel zit, zodat je een ontspannen ouder kunt zijn. Onze vrijwilligers zijn ervaren opvoeders. Zij zijn geen huishoudelijke hulp of oppas, maar bieden jou vriendschappelijk contact, een luisterend oor en praktische hulp. Voor jou, je partner en jullie kinderen.

Zie voor meer informatie bijgevoegde brief.


Download bijlage
Download bijlage
Download bijlage