infobrief

Beste ouders/ verzorgers,

omdat KPO dit jaar 20 jaar bestaat worden de leerlingen morgen getrakteerd op een heus KPO Kidsfeest. Om 9.00 u worden de leerlingen van de HBG-groepen verrast met een geweldige roadshow op het schoolplein van de hoveniersberg. Na afloop krijgen alle leerlingen een feestelijke traktatie. Om 11.00 u zitten de leerlingen van locatie Heulberg klaar voor deze spetterende show.

Zondag 24 juni is dan eindelijk de KPO Kidsrun. De kinderen kunnen zich t/m woensdag a.s. nog opgeven bij de eigen juf of meester. Zie de website en/ of onze facebookpagina voor een leuk inspiratiefilmpje.

Deze week is eveneens een sportieve week: we wensen de kinderen die meelopen met de avondvierdaagse veel succes en plezier!

 

Vriendelijke groet,

Team Lavoor

 

Oproep: De stem van Roosendaal!

Ben jij de 'Stem van Roosendaal', of heb jij een fantastisch optreden met je vrienden wat je ons kan en wil laten zien? Maak een filmpje van jouw/ jullie talenten en zet dat op deze Facebookpagina of mail het naar info@openluchttheatervrouwenhof.nl

Inschrijven kan tot 31 mei 2018 en zangeres Sophie Mol gaat op zoek naar het leukste talent!

Per deelnemer vragen we : 

• Filmpje van ongeveer 1 minuut

• Naam (mag solo, duo of trio)

• Leeftijd (deelname t/m 13 jaar, dus basisschoolleeftijd)

• Welk liedje je wil doen tijdens finale (dit om te voorkomen dat er dezelfde liedjes staan in de finale).

Na 31 mei zullen wij een selectie maken en maken we natuurlijk bekend wie er door gaat naar de finale op 24 juni! Ga jij samen met Sophie Mol een optreden verzorgen in ons theater volgend jaar en ben je VIP tijdens het optreden 25 augustus van MAAN, KIMBERLY en DEMI de finalisten van The Voice of Holland? Schrijf je dan nu in!  

Met vriendelijke groet,

Het team van 'De stem van Roosendaal'

 

Verkeersmaand

Na de meivakantie is op onze school de verkeersmaand gestart. Onze leerlingen nemen in deze maand aan diverse activiteiten deel met als doel het gedrag en de kennis zo te ontwikkelen dat de kinderen weten hoe met de gevaren van verkeer om te gaan. Zo hebben de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 op school naar een voorstelling gekeken 'Rik gaat oversteken'. De voorstelling is speciaal ontwikkeld door 'Poppejans' voor Veilig Verkeer Nederland, afdeling Maasland (regio Oss). De voorstelling ging over een kikkertje genaamd Rik, dat leerde om over te steken.

Op woensdag 16 mei nemen de kleuters deel aan een fietsparcours op het schoolplein. Mocht u daar bij willen helpen als ouder, dan kunt u dat melden bij juf Annette, juf Esther of juf Chris.

 

Schoolatletiektoernooi

Woensdagmiddag 18 april j.l. heeft Lavoor weer meegedaan met het jaarlijkse schoolatletiektoernooi. Het was een zonovergoten middag en de sfeer onderling was top! Zowel ons meidenteam als ons jongensteam hebben goed kunnen laten zien dat we op sportief vlak beschikken over talenten. De jongens zijn op een mooie 6e plaats geëindigd en onze meiden werden maar liefst 2e! Dit houdt in dat de Lavoormeiden op zaterdag 26 mei door mogen naar de regionale finales in Bergen op Zoom. We wensen bij deze onze meiden enorm veel succes op deze finaledag. 

 

Doe mee met de Vijfhuizenbergloop en steun Stichting Paul!

Help jij graag andere kinderen om ook te kunnen sporten en bewegen? Doe jij niks liever dan lekker rennen? En wil jij eens meedoen aan een echte hardloopwedstrijd?! Doe dan mee met de Vijfhuizenbergloop 2018 op 3 juni! Met deze leuke loop van 2km lang steun je het goede doel Stichting Paul. Stichting Paul zorgt ervoor zorgen dat kinderen die niet kunnen sporten toch wel kunnen sporten! Super gaaf toch? 

Schrijf je snel in via www.vijfhuizenbergloop.nl of via www.sjorssportief.nl

 

Belangrijke data:

Maandag 14 mei: start avond vierdaagse

Dinsdag 15 mei: Kidsfeest op Lavoor vanwege 20-jarig bestaan KPO

Woensdag 16 mei: alle leerlingen uit leerjaar 3,4 en 5 op de fiets naar school!

Woensdag 16 mei: fietsparcours groepen 1 en 2 op schoolplein

Woensdag 16 mei: laatste dag inschrijving KPO Kidsrun, inschrijven bij eigen leerkracht, deelname is gratis!

Vrijdag 18 mei: groepen 1 t/m 4 vrij

Maandag 21 mei: Tweede Pinksterdag, school gesloten

Maandag 28 mei: schoolfotograaf op Lavoor

Let op: zoals in vorige nieuwsbrief is vermeld en toegelicht zijn alle leerlingen van de HBG-groepen en De Heulberg op vrijdag 22 juni vrij. Deze vrije dag stond niet op de jaarplanning. Op deze dag verhuizen onze HBG groepen naar een aparte vleugel van basisschool De Heiberg. De lokalen zijn bijna af en zien er al prachtig uit! Veel meubels van de hoveniersberg verhuizen die dag naar locatie Heulberg en op de Heulberg worden oudere kasten en tafels weggehaald. Die dag zullen er op beide locaties veel verhuizers rondlopen.