Open-deur-uurtje 18-08-2019

Beste ouders/ verzorgers,

 

Alle juffen en meesters zijn al weer volop aan de slag om het schooljaar goed te kunnen starten met de kinderen. We kijken er naar uit om te zien hoe ze allemaal weer gegroeid zijn. Hopelijk hebben jullie allen een fijne zomer gehad. Voor de nieuwe leerlingen is het altijd extra spannend, we zullen ze een warm welkom geven natuurlijk!

 

A.s. zondag 18 augustus is er weer een open-deur-uurtje zodat alle kinderen alvast met hun ouders een kijkje kunnen nemen in de klas. 

 

Op Lavoor HBG is dat van 10.30 u-11.30 u

Op Lavoor Heulberg is dat van 11.00-12.00 u

 

Judith Buckens als intern begeleider en ik zullen ons verdelen over beide locaties. Het lukt ons dan niet om het gehele uur op iedere locatie aanwezig te zijn maar we proberen natuurlijk zoveel mogelijk ouders en kinderen te treffen. 

 

Zoals voor de zomervakantie is aangegeven, zijn ons leerling administratie systeem en MijnSchoolinfo in de zomer definitief gesplitst met Lavoor Morelberg. 

Vanuit MijnSchoolinfo krijgt u een activatiemail om u opnieuw aan te melden hiervoor. Bij ons is helaas nog niet bekend wanneer dat zal zijn. Tot die tijd vragen we u om (indien nodig) de leerkracht of directie direct op het eigen mailadres te mailen. We zullen nieuwsbrieven zo lang op papier meegeven en via facebook/ de website informatie geven als nodig. 

 

De ouders van HBG-leerlingen willen we eraan herinneren de overblijfbijdrage uiterlijk deze week over te maken wanneer u uw zoon/ dochter wilt laten overblijven dit jaar. Zie de laatste nieuwsbrief van afgelopen schooljaar.

 

We gaan er een prachtig lustrumjaar van maken met elkaar!

 

Vriendelijke groet,

 

mede namens het hele team,

 

Janneke van 't Wout

Directeur Basisschool Lavoor