open-deur-uurtje en start nieuwe schooljaar

Beste ouders/ verzorgers,

maandag a.s. start het nieuwe schooljaar en we hopen natuurlijk dat u allen een goede vakantie hebt gehad. Zondag 19 augustus verwelkomen we alle ouders en kinderen bij ons op school om even een kijkje in de nieuwe klas te nemen en kennis te maken met de nieuwe leerkracht(en). 

Op Lavoor Heulberg bent u welkom van 11.00 u.-12.00 u. en op Lavoor HBG van 10.30-11.30 u.

Maandag mogen de kinderen van groep 4 t/m 8 van locatie Heulberg op het plein verzamelen in de ochtend, zij gaan met de leerkracht naar de klas. De kinderen van groep 1 t/m 3 mogen door de ouders naar binnen gebracht worden tot de deur van de groep. Kinderen die met de fiets komen gaan via de hoofdingang van het schoolplein naar binnen (aan de kant van De Heulberg). De ouders van de kleuters willen we verzoeken om bij het ophalen óp het plein zelf te gaan staan, dit om te voorkomen dat het onvoldoende zichtbaar is met wie de kinderen mee naar huis gaan. 

Op locatie Heulberg starten de lessen echt om 8.30 u en op locatie HBG om 8.45 u. 

Op maandag ontvangt u ook via uw kind de nieuwe schoolgids met daarin de kalender van schooljaar 2018-2019. Binnen twee weken krijgen alle kinderen een informatieboekje met alle specifieke informatie van de groep waar ze in zitten. 

Natuurlijk is het alle dagen wenselijk dat kinderen iets van groente of fruit mee naar school nemen als pauzehapje in de ochtend, op woensdagen is het op Lavoor 'Gruitdag' en is dat verplicht in alle groepen. 

In de formatie zijn verder geen wijzigingen behalve dat HBG 3 op vrijdagochtenden juf Elise zal krijgen, eens in de maand zal dat op woensdagochtend zijn. De overige dagen en dagdelen is juf Daphne er gewoon. 

Het is voor veel kinderen vaak weer even spannend om te starten na een lange vakantie maar we wensen alle kinderen van Heulberg en HBG weer een heel fijn schooljaar toe!

 

Team Basisschool Lavoor