Onze oudervereniging aan het woord...

Wie zijn we ?

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn de oudervereniging  van basisschool Lavoor en ons team bestaat uit de voorzitter, penningmeester, secretaris en diverse werkgroep leden. We zijn allemaal ouders/ verzorgers van kinderen die op de locaties Heulberg of Hoveniersberg op school zitten.

Waarom zijn we er?

Als Lavoor vinden we het van belang dat de tijd die de kinderen op school doorbrengen zo leerzaam en plezierig als mogelijk verloopt. Om dit te realiseren is onder meer naast de MR (medezeggenschapsraad) de OV (oudervereniging) actief. Daar waar de MR met beleidsmatige onderwerpen meedoet om het voor kinderen op school leerzaam en plezierig te houden zijn wij als oudervereniging ervoor om dit door middel van allerlei (extra) activiteiten voor de kinderen op school te realiseren.

 

Wat doen we allemaal?

Een paar voorbeelden:

  • De oudervereniging doet mee met de verschillende werkgroepen die de school heeft. Zo denken we bijvoorbeeld mee met de leerkrachten over hoe we voor de kinderen een leuke kerst, carnaval, sportdag of sinterklaas kunnen organiseren en zorgen we samen voor de spullen die daarvoor nodig zijn.
  • Ook vergaderen we een aantal keer per jaar om te bespreken hoe de activiteiten uit de werkgroepen verlopen, of de kinderen het leuk hebben gehad en of we nog signalen van u als ouder hebben gekregen waar we als school wat mee kunnen. Een vertegenwoordiger vanuit de directie van Lavoor is altijd bij deze vergadering aanwezig. Zo weet zij wat de ouders bezighoudt, hoe zij over zaken denken en geeft zij toelichting over de keuzes die door school gemaakt worden.
  • Als oudervereniging zijn wij er uiteraard ook voor u omdat uw relatie met ons een belangrijke voorwaarde is waarmee we meteen komen het doel van de oudervereniging: School en ouders in een goede relatie leuke en leerzame activiteiten organiseren voor onze kinderen.

 

Zijn we al compleet?

We hebben inmiddels een hele leuke club met gemotiveerde ouders die er samen wat van willen maken, MAAR: we zijn altijd op zoek naar nieuwe werkgroep leden die mee willen doen. Dus, ouder, heeft u zin om mee te denken en mee te helpen om, onder het genot van een goed kop koffie, het voor de kinderen nog leuker en leerzamer te maken? Schuif dan eens aan bij een van onze vergaderingen, u bent van harte welkom om eens te proeven wat het is om lid te zijn van de oudervereniging!

 

Vriendelijke groeten,

Oudervereniging Lavoor locaties Enclaveberg/Heulberg

 

Wij zijn te bereiken via onderstaande mailadres:

ov@lavoorkpo.nl

 

Het bestuur van de oudervereniging bestaat momenteel uit:

Secretaris: Judith Koolen

Penningmeester: Mark Vermunt

Voorzitter: vacature (interesse mail naar ov@lavoorkpo.nl)

 

 

Diverse stukken van de OV zijn te vinden door op onderstaande onderdelen te klikken:

Statuten en huishoudelijk regelement

Verslagen