Inschrijven

U wilt uw kind aanmelden voor onze school? Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Om alle inschrijvingen goed te laten verlopen, volgen wij altijd de onderstaande inschrijfprocedure.

Stap 1: U maakt een afspraak met Maaike van der Gaag voor een intake-gesprek en een rondleiding door te bellen naar het schoolnummer 0165-548442 of te mailen naar m.v.d.gaag@kporoosendaal.nl
Wanneer u al een ouder kind op onze school heeft, is dit niet nodig en kunt u het inschrijfformulier inleveren op school. Natuurlijk bent u samen met uw peuter even goed van harte welkom voor een rondleiding.

Stap 2: Na dit gesprek wordt de aanmelding van uw kind besproken met ons zorgteam. Na akkoord van dit team wordt de inschrijving definitief.

Stap 3: Na inschrijving ontvangt u binnen een maand en ontvangstbevestiging. Een maand voordat uw kind 4 jaar wordt, neemt de leerkracht contact met u op voor het maken van afspraken over de wenmomenten. Deze zullen plaatsvinden voorafgaand aan de eerste schooldag. Zo krijgt uw kind alvast een beeld van onze school en kan uw kind kennismaken met zijn of haar klasgenootjes. De leerkracht overlegt met u wat het best bij uw kind past: eerst een aantal ochtenden wennen of meteen al hele dagen, alles is mogelijk. Natuurlijk denken we met u mee.

Stap 4: Uw zoon/dochter kan vervolgens op de afgesproken eerste schooldag definitief beginnen. Ongetwijfeld het begin van een mooie en leerzame schooltijd!

Heeft u vragen over de inschrijving of de te volgen stappen? Neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.