Opvang

In de tijd dat uw kind niet bij u is of kan zijn, wilt u natuurlijk wel graag dat hij of zij veilig en vertrouwd wordt opgevangen. Wij bieden u diverse mogelijkheden.

Peuteropvang Lavoor

Peuteropvang (2-4 jaar): Op de peuteropvang went uw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is.

Wilt U meer informatie dan kunt U contact opnemen via lavoorpto@kober.nl, 0165 54 84 42 (basisschool) of 06 10 55 59 19 (unitmanager),

Tussenschoolse opvang (TSO)

Overblijven

Kober kinderopvang verzorgt op deze school het overblijven. Je kind neemt z’n eigen eten en drinken mee en we eten samen aan tafel. Daarna kunnen de kinderen lekker naar buiten, maar binnen spelen mag natuurlijk ook. Het overblijfteam met vrijwilligers en pedagogisch medewerkers eet met de kinderen en begeleidt ze bij het spelen. Je kunt je kind online aanmelden voor het overblijven via www.kober.nl/overblijven

Het aanmelden voor de overblijf bij de groepen van ons expertisecentrum HBG Lavoor gaat via de school zelf. U ontvangt hier meer informatie over wanneer uw zoon/ dochter start op HBG.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders.

Uw kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook uw kind is van harte welkom, je kunt kiezen uit:

* Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): De buitenschoolse opvang van Kober is altijd vlakbij de basisschool van uw kind en vaak zelfs in de school (op maandagen, dinsdagen en donderdagen in het gebouw zelf). We zijn tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook vóór schooltijd, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook!

* Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kiest u voor een kinderdagverblijf? Dan zit u bij Kober goed. We geven uw kind alle zorg, liefde en aandacht die het nodig heeft. We spelen, lezen voor, knuffelen en zorgen dat ieder kind in zijn eigen tempo kan groeien en leren.

* Peuteropvang (2-4 jaar): Op de peuteropvang went uw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is. Op Lavoor is een peuteropvang aanwezig in het pand.

* Opvang door gastouders (0-13 jaar): Voor kleinschalige en flexibele opvang bent u van harte welkom bij één van onze zorgvuldig geselecteerde gastouders.

Kosten

In veel gevallen krijgt u een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van uw inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kunt u uitrekenen hoeveel u maandelijks betaalt en wat u van de belastingdienst terugkrijgt. Heeft u niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of . serviceteam@kober.nl. Kijk ook eens op www.kober.nl voor een locatie bij u in de buurt, de veel gestelde vragen of het maken van een kijkafspraak.