Opvang

Kober Peutergroep Lavoor & Buitenschoolse/Tussenschoolse opvang Voortuin

Locatie informatie

Onze peutergroep en bso zijn gehuisvest in basisschool de Lavoor Adres:

Heulberg 71 Roosendaal

Telefoonnummer peutergroep/BSO: 06 20269524

 

Openingstijden

Onze peutergroep is open op dinsdag, woensdag, donderdag

Onze buitenschoolse opvang is open op maandag, dinsdag, donderdag (bso opvang op woensdag en vrijdag en vakantieopvang wordt verzorgd op Kober bso Dino, Damastberg 106b Roosendaal) (Tijdens de schoolvakanties is de peutergroep gesloten.)

Onze tussenschoolse opvang is op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag. Over de peutergroep (voor kinderen van twee tot vier jaar)

Als je kind twee jaar wordt, staat het te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Binnen een groep met andere kinderen, maar wel in zijn eigen tempo.

Spelenderwijs leert én groeit hij. Voor je het weet, is je kind een kleuter; klaar om naar de basisschool te gaan.

Peuteropvang | Voor kinderen van 2 tot 4 jaar - Kober

Heeft je kind een VVE indicatie kijk dan op Voorschoolse educatie (VVE) bij Kober - Kober Kinderopvang Over de buitenschoolse opvang (voor kinderen van vier tot dertien jaar) Sluiten de werk- en schooltijden van je gezin niet op elkaar aan? Zoek je een oplossing waar ook je kind blij van wordt? Dan ben je bij Kober aan het juiste adres. In onze buitenschoolse opvang (bso) kan je zoon of dochter spelen en relaxen met vriendjes, maar ook nieuwe talenten en interesses ontdekken. We hebben oog voor je kind en bieden het volop uitdaging om zich, samen met anderen, te ontwikkelen.

Buitenschoolse opvang | bso voor kinderen van 4-13 jaar - Kober

Over de tussenschoolse opvang (voor kinderen van vier tot dertien jaar) Overblijven met vrienden en vriendinnen: gezellig! Je kind neemt zelf eten en drinken mee en we eten samen. Daarna kunnen de kinderen lekker naar buiten, voor een potje voetbal of tikkertje spelen. Binnen zijn er volop spelletjes, of ze gaan lekker tekenen. Het overblijfteam met vrijwilligers en pedagogisch medewerkers houdt een oogje in het zeil en zorgt voor een goede sfeer. Klik op onderstaande link voor verder informatie:

Overblijven | Overblijven op school voor jouw kind! - Kober

Kosten In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt.

Tarieven & Rekentool - Kober Kinderopvang

We zien je graag bij Kober! Contactgegevens Kober Serviceteam

Mailadres: serviceteam@kober.nl

Telefoonnummer Serviceteam: 076-5045605